onsdag 9 november 2011

En aha-upplevelse


Detta kanske inte är en nyhet för någon men för mig var det en aha-upplevelse. Jag håller nämligen på att skriva ihop en ansökan för ett jobb och igår när jag satt och jobbade på ansökan så blev jag sådär osäker. Osäker på om det jag skrev var bra, hur mycket jag skulle skriva och vad skulle jag ta med. Jag ville att någon skulle läsa och kommentera. Men jag ville inte tvinga kompisar eller mamma att läsa ytterligare en av mina ansökningar som jag skrivit utan tänkte att det vore bra om någon ny person kunde läsa igenom. Då kom jag att tänka på Arbetsförmedlingen och att de kanske gör sådant. Så jag började skriva ett mail till dem via deras hemsida och längre fram i kontaktformuläret kunde jag till och med kryss för "Granska mitt CV". Toppen tänkte jag, skrev ett meddelande och laddade upp min ansökan. Några timmar senare fick jag svar med många bra kommentarer och tips.

Dagens tips är därför att gå in på Arbetsförmedlingen och skicka in din ansökan för kommentarer om du känner dig osäker på det du skrivit ihop. För mig var det väldigt bra i alla fall!


2 kommentarer:

  1. Jag är också en bra granskare av cvn! Om du vill ha fler kommentarer.

    SvaraRadera
  2. Åh, tackar för mycket bra tips! Vänner och familj kan ju faktiskt bli lite för snälla när det gäller sånt, så att en "utomstående" granskar det är ju jättebra!! Du behövde inte ens gå dit me CVt eller? Kram

    SvaraRadera